Obroci za zaposlene

Ukoliko dok obavljate posao imate potrebu za svakodnevnom organizovanom isporukom hrane u određeno vreme, Salaš 011 nudi niz pogodnosti za ovu vrstu usluge. Pravimo i poseban jelovnik u zavisnosti od vaših potreba. Pripremamo organizovanu hranu za radnike na gradilištima, zaposlene u kancelarijama, aktere na filmskim setovima i za sve one poslovne ljude koji žele da uživaju u hrani, ali im odlazak po hranu oduzima previše vremena. Hranu dostavljamo ili u nepovratnoj ambalaži ili u posebnim gastro posudama namenjene za transport hrane. Mogućnost plaćanja preko računa, povoljnije cene za već broj obroka.


Veliki izbor jela koja nisu u standardnoj ponudi

Pravimo komplet obroke u zavisnosti od vaših potreba

Obezbeđujemo escajg, tanjire i posuđe u zavisnosti od vaših potreba

Mogućnost plaćanja preko računa

Povoljnije cene za veći broj obroka

 

Ishrana radnika na gradilištima

Dostavljamo hranu u dogovoreno vreme po unapred dogovorenom meniju. Mogućnost plaćanja preko računa. U zavisnosti od odabira jela i od broja radnika pravimo posebne uslove. Veliki izbor jela: kuvana jela, supe, čorbe, roštilj, doručak sa jajima, salate, poslatsice i drugo. Hranu dostavljamo ili u nepovratnim ambalažama ili u specijalnim gastro posudama predviđenim za transport hrane. Donosimo hranu u sve delove grada 24h dnevno, 7 dana u nedelji.

Primer ponude

Ukoliko imate potrebe za svakodnevnom isporukom hrane, napišite nam što više informacija kako bismo vam poslali adektvatnu ponudu.

Vaš zahtev za ponudu možete poslati na imejl adresu: office@salas011.rs

 

Ishrana zaposlenih u firmama i kompanijama, ketering za firme

U kancelariji je vas petoro, desetoro ili više, a imate potrebu za svakodnevnom isporukom kvalitetne hrane u dogovoreno vreme. Pravimo poseban jelovnik na nedeljnom nivou u skladu sa vašim potrebama. Veliki izbor jela koji nisu u standardnoj ponudi. Mogućnost plaćanja preko računa. U zavisnosti od odabira jela i od broja zaposlenih pravimo posebne uslove. Veliki izbor jela: kuvana jela, supe, čorbe, roštilj, doručak sa jajima, salate, poslastice i drugo. Hranu dostavljamo u nepovratnim ambalažama. Donosimo hranu u sve delove grada 24h dnevno, 7 dana u nedelji.

Primer ponude

Ukoliko imate potrebe za svakodnevnom isporukom hrane, napišite nam što više informacija kako bismo vam poslali adektvatnu ponudu.

Vaš zahtev za ponudu možete poslati na imejl adresu: office@salas011.rs