Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na sajt Salaš 011. Korišćenjem ovog sajta, prihvatate sledeće uslove korišćenja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

1. Prihvatanje Uslova

Korišćenjem sajta Salaš 011 (u daljem tekstu: „Sajt“), saglasni ste sa ovim uslovima korišćenja (u daljem tekstu: „Uslovi“). Ako se ne slažete sa Uslovima, molimo vas da ne koristite Sajt.

2. Izmena Uslova

Salaš 011 zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ili dopuni ove Uslove. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, i vaša dalja upotreba Sajta značiće prihvatanje tih izmena.

3. Korišćenje Sajta

Sajt možete koristiti za pregled informacija o našim uslugama, rezervacije, i druge svrhe koje su u skladu sa zakonom. Zabranjeno je koristiti Sajt za bilo koje nelegalne ili neovlašćene svrhe.

4. Intelektualna Svojina

Sav sadržaj na Sajtu, uključujući ali ne ograničavajući se na tekstove, slike, logo i grafike, vlasništvo je Salaš 011 ili je licenciran za korišćenje. Neovlašćeno korišćenje sadržaja je zabranjeno.

5. Ograničenje Odgovornosti

Salaš 011 neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati korišćenjem ili nemogućnošću korišćenja Sajta. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na, direktne, indirektne, slučajne ili posledične štete.

6. Linkovi ka Trećim Stranama

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji nisu pod kontrolom Salaš 011. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj tih sajtova niti za bilo kakvu štetu koja može nastati njihovim korišćenjem.

7. Privatnost

Vaša privatnost nam je važna. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o načinu na koji prikupljamo i koristimo vaše podatke.

8. Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim Uslovima, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona navedenih na Sajtu.

9. Primena Zakona

Ovi Uslovi su regulisani zakonima Republike Srbije. Svi sporovi koji proizilaze iz ovih Uslova ili u vezi sa njima biće rešavani pred nadležnim sudom u Republici Srbiji.

Hvala vam što koristite naš Sajt. Vaše poverenje nam je važno, i trudimo se da vam pružimo najbolje moguće iskustvo.