DOSTAVA HRANE

Salaš 011 pruža uslugu dostave hrane na kućnu adresu, kako pravnim tako i fizičkim licima. Fokus ovog segmetna našeg poslovanja je na teritoriju Novog Beograda i Zemuna.  Vreme dostave hrane za ove teritorije je u proseku od 1h od trenutka poručivanja.  Za ostale delove grada potreban je dogovor unapred, jer nama je u interesu da Vama stigne topla i sveža hrana u dogovoreno vreme. Svi naši obroci su pod budnim oko našeg nutricioniste, koji uz svako jelo na meniju daje svoju stručnu ocenu i preporuku. Pažljivim odabirom namirnica, stručnom pripremom hrane, ljubaznošću naših operatera i vozača dugi niz hodina pružamo našim klijentima mogućnost kvalitetne i zdrave ishrane u vremenu kada to baš i nije tako jednostavno. Naš je cilj da naši klijenti sa sigurnošču i lakoćom, bez brige, mogu da kažu ‘’da, ja se hranim zdravo! da, ja poručujem u Salašu 011, i da moja ishrana je njihova briga i obaveza’’.  Izbor jela je takav da zadovoljava sve vaše potrebe po pitanju hranljivosti i različitih ukusa. U standardnoj ponudi su doručci sa jajima, tortilje, sendviči, supe, čorbe, kuvana jela, roštilj, riba, salate, salate obroci, deserti, i napici. Svakog dana nudimo jelo dana koje se kuva samo tog dana i nema ga u standardnoj ponudi.

KETERING

U mogućnosti smo da ponudimo profesionalne usluge keteringa za sve vrste proslava. Ketering za dečije rođendane, ketering za poslovne proslave, ketering za koktele, ketering za posne i mrsne slave, ketering za svadbe i sve drugo što vam padne na pamet. Ketering vršimo na teritoriji grada Beograda. Ketering usluge podrazumevaju dostavu hrane, serviranje, obezbeđivanje kompletnog stonog inventara i druge profesionalne ketering opreme za posluženje hrane i pića. Po potrebi obezbeđujemo i uniformisano profesionalno osoblje za služenje, serviranje, prezentaciju hrane i ostalo.

OBROCI ZA ZAPOSLENE

Ukoliko imate potrebe za svakodnevnom organizivanom isporukom hrane u određeno vreme, Salaš 011 nudi niz pogodnosti za ovu vrstu usluge. Pravimo poseban jelovnik u zavisnosti od vaših potreba i želja. Podrazumeva isporuku hrane na gradilišta, isporuku hrane u kancelarijama i poslovnom prostoru svakodnevno, isporuku hrane na filmske setove i drugo. Hranu dostavljamo ili u nepovratnoj ambalaži ili u posebnim gastro posudama namenjene za transport hrane. Mogućnost plaćanja preko računa, povoljnije cene za veći broj obroka.