Obroci za zaposlene

Ukoliko dok obavljate posao imate potrebu za svakodnevnom organizovanom isporukom hrane u određeno vreme, Salaš 011 nudi niz pogodnosti za ovu vrstu usluge. Pravimo i poseban jelovnik u zavisnosti od vaših potreba. Pripremamo organizovanu hranu za radnike na gradilištima, zaposlene u kancelarijama, aktere na filmskim setovima i za sve one poslovne ljude koji žele da uživaju u hrani, ali im odlazak po hranu oduzima previše vremena. Hranu dostavljamo ili u nepovratnoj ambalaži ili u posebnim gastro posudama namenjene za transport hrane. Mogućnost plaćanja preko računa, povoljnije cene za već broj obroka.


Veliki izbor jela koja nisu u standardnoj ponudi

Pravimo komplet obroke u zavisnosti od vaših potreba

Obezbeđujemo escajg, tanjire i posuđe u zavisnosti od vaših potreba

Mogućnost plaćanja preko računa

Povoljnije cene za veći broj obroka

 

Ishrana radnika na gradilištima

Dostavljamo hranu u dogovoreno vreme po unapred dogovorenom meniju. Mogućnost plaćanja preko računa. U zavisnosti od odabira jela i od broja radnika pravimo posebne uslove. Veliki izbor jela: kuvana jela, supe, čorbe, roštilj, doručak sa jajima, salate, poslatsice i drugo. Hranu dostavljamo ili u nepovratnim ambalažama ili u specijalnim gastro posudama predviđenim za transport hrane. Donosimo hranu u sve delove grada 24h dnevno, 7 dana u nedelji.

Primer ponude možete pogledati ovde.

Ukoliko imate potrebe za svakodnevnom isporukom hrane, napišite nam što više informacija kako bismo vam poslali adektvatnu ponudu.

Vaš zahtev za ponudu možete poslati na imejl adresu: office@salas011.rs